FOREVER CLEAN 9 PROGRAMMA : :

Wil je een slankere en gezondere versie van jezelf?
Wil je er beter uitzien en je beter voelen in slechts 9 dagen?

Dan zijn we op zoek naar jou! Op woensdag 7 september a.s. starten we om 20.00 uur in onze studio met het programma. Je ontvangt dan je pakket en krijgt uitleg over het gebruik van de inhoud. Daarna volgt een personal fitnesstraining, onder begeleiding van onze personal trainer Jean Paul Arrachart, waarbij je op weg geholpen wordt naar een betere conditie met een op maat gemaakt trainingsschema. De woensdag erop zal er weer een training in groepsverband plaatsvinden. Er zal ook een WhatsApp-groep aangemaakt worden waar je, indien je daar behoefte aan hebt, al je vragen en opmerkingen kwijt kunt en waar je elkaar kunt steunen op lastige momenten.

Meld je snel aan voor het Forever Clean 9 Programma (C9), er is maar plaats voor 12 personen!

LEG DE BASIS!
Met C9 leg je de basis voor een gezonde levensstijl. De eerste stap zetten kan lastig zijn. Soms ontbreekt de motivatie om aan de slag te gaan of is discipline het probleem. Door de drukte van alledag schieten goede voornemens er bovendien al gauw bij in.

C9 helpt je in het opstartproces zodat het makkelijker wordt je doel te behalen. Het wordt eenvoudiger om gewoontes te veranderen en uiteindelijk op het gewenste gewicht te blijven.

HOE WERKT C9?
Het totale C9 programma duurt 9 dagen. Stap voor stap ga je aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor je van start gaat, schrijf je in de brochure op wat je doelen zijn. Vervolgens hanteer je de dagplanner die je volledig door C9 leidt.

INHOUD C9-PAKKET:
Forever Aloe Vera Gel™ – 2 x 1 Liter
Forever Lite Ultra™ – 15 Maaltijden (Vanilla of Chocolate)
Forever Shaker
Forever Fiber™ – 9 Sticks
Forever Therm™ – 18 Tabletten
Forever Garcinia Plus™ – 54 Softgels
Meetlint
C9 Brochure
Het resultaat

Na 9 dagen eet je gezonder en beweeg je meer. Je voelt je fitter en vitaler. Ook heb je veel geleerd over voeding, sporten en afvallen.

LOOK BETTER. FEEL BETTER.

Kosten: € 150,-

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via 06 25 55 66 36. Mailen mag natuurlijk ook! Aanmelden kan via jeanpaul@sportspersonal.nl