KIDS TEAMBUILDING WORKOUT : :

Naast KIDS BOOTCAMP partijtjes organiseert Sports Personal ook KIDS TEAMBUILDING workouts voor bijvoorbeeld sportverenigingen of vriendengroepjes in heel Zuid-Holland (in overleg ook daarbuiten). Dit kan eventueel met een thema naar keuze.

De workout kan op elke gewenste locatie worden ­gegeven, bijvoorbeeld op een speelveld, in een park, op het strand of in een grote achtertuin! Andere locaties zijn uiteraard ook bespreekbaar. De workout duurt tussen de 1,5 en 2 uur.

De workout is een afwisselende fit- en funtraining in de buitenlucht, waarbij je al je spieren traint, waar je sterker van wordt en waar je een betere conditie van krijgt. Dit alles op je eigen niveau. Kortom, iedereen kan er aan meedoen, van ­beginners tot gevorderden. Maar het belangrijkste is om lekker samen op een leuke manier te bewegen! Met KIDS TEAMBUILDING heb je een leuke en stoere workout.

Ook in de winter geeft Sports Personal KIDS TEAMBUILDING workouts.

Onze KIDS TEAMBUILDING instructeurs zijn Jean Paul Arrachart, Jennifer Arrachart, Stein van der Toorn, Renate van Leeuwen & Nicky van der Steenhoven.

We geven ook bootcamps bij BSO’s, NSO’s en kindervakantiespelen etc. Hiervoor gelden speciale tarieven!

Voor een impressie kun je hier het filmpje van onze KIDS BOOTCAMP voor Serious Request 2015 bekijken!

GROEPSGROOTTE
Vanaf minimaal 8 kinderen.

KOSTEN
€ 160,- (inclusief benzinekosten en btw)

MEER INFORMATIE
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via bootcamp@sportspersonal.nl of 06 25 55 66 36.