FIT & ENERGIEK DOOR BEDRIJFSFITNESS : :

Sports Personal is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland! Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kun je met gemiddeld 40% belastingvoordeel fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze! Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat je je gezond en fit voelt. Wat zijn zoal de voordelen van fitness?

LEKKER IN JE VEL
Beweging is een goed medicijn tegen stress. Bij fysieke inspanning komen er stoffen vrij in uw hersenen die ervoor zorgen dat je je beter voelt en waardoor je weerbaarder bent tegen stress en tegenslagen.

MEER ENERGIE
Door te bewegen wordt er in je hele lichaam extra zuurstof en voedingstoffen afgeleverd. Je hart, longen en aderen worden sterker en gaan efficiënter werken waardoor je conditie verbetert. En juist dat zorgt voor meer energie, ook wanneer je aan het werk bent.

GEZOND GEWICHT
Bij mensen die regelmatig sporten of intensieve activiteiten verrichten, schommelt het gewicht minder. Bovendien zorgt regelmatig bewegen voor een betere vetverbranding, door een hogere stofwisseling.

GEZONDE LEEFSTIJL
Regelmatig bewegen bevordert een goede spijsvertering en werkt preventief tegen hart- en vaatziekten.

GOEDE NACHTRUST
Door regelmatig te bewegen slaap je dieper en is het makkelijker om in slaap te vallen. Zo ben je overdag productiever, heb je meer energie en kun je jebeter concentreren.

Meer informatie vind je op www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Banner 300x250 'medium tectangle' BFNL0615.indd