SMALL GROUP WORKOUTS  : :

SYNRGY360 WORKOUT
De Synrgy360 workout is een revolutionair concept om slimmer, beter en efficiënter te trainen. Zo kan er in één modulair systeem gewerkt worden aan het uithoudingsvermogen, stabiliteit, coördinatie, snelheid, behendigheid, lenigheid en kracht. Synrgy360 biedt trainingsmogelijkheden die aansluiten op de huidige fitnesstrends zoals coretraining, trainen met eigen lichaamsgewicht, trainen van reactiesnelheid en training voor specifieke sporten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere Cable Motion training, kettlebells en bokszakken.

KETTLEBELL WORKOUT
Een kettlebell is een soort gietijzeren kogel met een handvat eraan. Hiermee train je d.m.v. diverse oefeningen je hele lichaam. De trainingen zijn kort maar intensief en stimuleren de natuurlijke aanmaak van het lichaamseigen ‘groeihormoon’, wat verantwoordelijk is voor vetverbranding, verjonging van (huid)cellen en het ontwikkelen van sterkere, strakkere buik-, rug-, been- en armspieren.

– Leer alle basistechnieken van de kettlebell
– Leer veilig trainen met de kettlebell
– Leer jouw vetverbranding op een continu hoger niveau te krijgen
– Leer diverse technieken om direct sterker te worden
– Leer functioneel stretchen en blessures voorkomen
– Voedingsschema om je vetverbranding en spiermassa te verhogen
– Ideaal in combinatie met Personal Hormonal Profiling

BT BOOTCAMP
In samenwerking met Bootcamp Team geven wij bootcamps in het Haagse Bos. Bootcamp is een cardio en spierversterkende workout. Iedereen kan er aan meedoen, van beginners tot gevorderden. Niet binnen in een sportschool, maar lekker in de buitenlucht! Back to basic. Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Conditie, kracht en balans worden getraind in de natuur.

TABATA WORKOUT
Een Tabata workout is een opeenvolging van cardio-oefeningen die je gedurende 20 seconden op extreem hoge intensiteit uitvoert, steeds gevolgd door 10 seconden rust. Een gemiddelde Tabata-les bestaat uit acht intervallen van in totaal vier minuten. Tabata maakt je sterker, verbetert je conditie en versnelt je stofwisseling waardoor je gemakkelijk vet verbrandt.

FASTFIT WORKOUT
Een conditieverbeterende en vetverbrandende circuittraining, die afwisselend in de studio en het Haagse Bos gegeven zal worden.

POWER SLED WORKOUT
Power Sled betekent sleeptraining. Deze trainingsvorm kan worden ingezet voor allerlei doeleinden waarbij men weerstand moet overwinnen, zoals bij sporten als voetbal, tennis en hockey.

– Ultieme vetverbranding
– Geschikt voor zowel kracht- als powertraining
– Geen excentrisch moment
– Veelzijdig en overal te gebruiken
– Zeer geschikt bij revalidatie
– Ultieme tool voor zijdelingse krachtontwikkeling
– Groot volume mogelijk
– Functioneel trainen
– Veilige training voor ouderen