PERSONAL FITNESS  : :

Personal Fitness is een persoonlijke begeleiding tijdens het sporten in een groep van maximaal 6 personen, waarbij je de kracht van bewegen op zowel het lichamelijke als mentale vlak ervaart. Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die je je kunt wensen. Wij stellen een optimaal trainingsprogramma voor je samen, adviseren je op het gebied van voeding en ontspanning en helpen je met het behalen van je doelstellingen. Sports Personal geeft optimale ondersteuning en zal je weten te motiveren als je het even niet meer ziet zitten tijdens het sporten!

Voor vrijblijvende informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Bel 06 25 55 66 36 of mail naar jeanpaul@sportspersonal.nl

LET OP! Je dient je trainingen via onze Sports Personal App in te plannen. Je kunt dan kiezen voor de gratis BASIC App, waarin je je lessen in kunt plannen of voor de uitgebreide PRO App (€ 5,- p.m.), met een eigen portal, online platform, lesroosters, voedingsschema’s, trainen met virtual trainer, logboeken et cetera, om je nog beter van dienst te kunnen zijn en je extra te motiveren om je doelstelling te behalen én te behouden. Aanschaffen van één van lidmaatschappen kan via administratie@sportspersonal.nl of in de studio bij één van onze instructeurs. In- en uitschrijven voor de trainingen zijn verplicht!

Download voor iPhone >>                   Download voor Android >>

Je ontvangt een uitnodiging per mail om je account voor de App te activeren.