KIDS BOOTCAMP PARTIJTJE : :

Sports Personal organiseert KIDS BOOTCAMP partijtjes en teambuilding workouts in heel Zuid-Holland (in overleg ook daarbuiten). Dit kan eventueel met een thema naar keuze. Voor kinderen vanaf 5 jaar!

De bootcamp kan op elke gewenste locatie worden gegeven, bijvoorbeeld op een speelveld, in een park, op het strand of in een grote achtertuin! Andere locaties zijn uiteraard ook bespreekbaar. De bootcamp duurt, inclusief introductie, uitdelen van camouflagebandana’s, eventueel omkleden en schminken, tussen de 1,5 en 2 uur.
Aan het einde krijgen de kinderen een echt bootcampcertificaat mee.

De bootcamp is een afwisselende fit- en funtraining in de buitenlucht, waarbij je al je spieren traint, waar je sterker van wordt en waar je een betere conditie van krijgt. Dit alles op je eigen niveau. Kortom, iedereen kan er aan meedoen, van beginners tot gevorderden. Maar het belangrijkste is om lekker samen op een leuke manier te bewegen! Met KIDS BOOTCAMP heb je een leuk en stoer partijtje of teambuilding workout.

Ook in de winter geeft Sports Personal KIDS BOOTCAMP partijtjes.

Onze KIDS BOOTCAMP instructeurs zijn Jean Paul Arrachart, Jennifer Arrachart, Stein van der Toorn, Renate van Leeuwen & Nicky van der Steenhoven.

We geven ook bootcamps bij BSO’s, NSO’s en kindervakantiespelen etc. Hiervoor gelden speciale tarieven.

Voor een impressie kun je hier het filmpje van onze KIDS BOOTCAMP voor Serious Request 2015 bekijken!

GROEPSGROOTTE
Vanaf minimaal 8 kinderen.

KOSTEN
€ 160,- (inclusief benzinekosten en btw)
Uitnodigingen in bootcampstijl worden gratis verstrekt en per post verstuurd.

MEER INFORMATIE
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via bootcamp@sportspersonal.nl of 06 25 55 66 36.

We zijn ook te vinden op de website van KidsProof Leiden en KidsProof Den Haag