PERSONAL TRAINING  : :

Personal training is een persoonlijke, één-op-één begeleiding tijdens het sporten, waarbij je de kracht van bewegen op zowel het lichamelijke als mentale vlak ervaart. Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die je je kunt wensen. Wij stellen een optimaal trainingsprogramma voor je samen, adviseren je op het gebied van voeding en ontspanning en helpen je met het behalen van je doelstellingen. Sports Personal geeft optimale ondersteuning en zal je weten te motiveren als je het even niet meer ziet zitten tijdens het sporten!

2017-korting-op-pt-01

 

Voor vrijblijvende informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Bel 06 25 55 66 36 of mail naar  administratie@sportspersonal.nl

VOOR WIE?
Personal training is voor iedereen die een duurzaam resultaat wil behalen. Toch lukt het niet altijd om dit zelfstandig te bewerkstelligen of vol te houden. Een personal trainer kan je motiveren en helpen je doel sneller en effectiever te bereiken. Er wordt een persoonlijk en gevarieerd trainingsprogramma op maat voor je gemaakt dat voldoet aan jouw wensen, mogelijkheden en eventuele beperkingen, waarbij je gezondheid en een blijvend resultaat voorop staan. Bij deze één-op-één training word je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen!

LET OP! Je dient je trainingen via onze Sports Personal App in te plannen. Je kunt dan kiezen voor de gratis BASIC App, waarin je je lessen in kunt plannen of voor de uitgebreide PRO App (€ 5,- p.m.), met een eigen portal, online platform, lesroosters, voedingsschema’s, trainen met virtual trainer, logboeken et cetera, om je nog beter van dienst te kunnen zijn en je extra te motiveren om je doelstelling te behalen én te behouden. Aanschaffen van één van lidmaatschappen kan via administratie@sportspersonal.nl of in de studio bij één van onze instructeurs. In- en uitschrijven voor de trainingen zijn verplicht!

Download voor iPhone >>                   Download voor Android >>

Je ontvangt een uitnodiging per mail om je account voor de App te activeren.