17 Sep

Nieuwe kracht Stein van der Toorn

De meesten van jullie kennen hem al, want hij heeft al weleens ingevallen, maar hieronder stelt Stein zich even officieel aan iedereen voor. Stein gaat tijdens onze vakantie de trainingen en workouts van het vakantierooster overnemen. Vanaf 29 september t/m 8 oktober kunnen jullie hem verwachten!

Hallo allemaal,
Mijn naam is Stein van der Toorn, ik ben 21 jaar en woon in Den Haag. Ik ben net klaar met de opleiding sportinstructeur, die ik gevolgd heb aan het ROC Mondriaan. Naast mijn VMBO en MBO diploma’s heb ik ook een aantal specifieke diploma’s behaald, zoals Fitvak A & B en Instructeur The Gladiator Workouts®. De afgelopen jaren heb ik ook de nodige kennis opgedaan bij het vervullen van diverse functies in de recreatie- en sportbranche in de regio. Tijdens mijn stage heb ik Jean Paul, die mijn stagebegeleider was, leren kennen en het klikte direct. Zo ben ik in aanraking gekomen met Sports Personal.

Ik omschrijf mezelf als een doorzetter, enthousiast, sociaal, leergierig, ambitieus, communicatief vaardig, eerlijk en sta voor een goed eindresultaat. Mijn ambities zijn om mijn kennis op het gebied van sport en lifestyle te blijven verbreden en mensen te helpen die onder begeleiding hun doelstellingen willen bereiken en behouden.

Ik zie er naar uit om de trainingen en workouts tijdens het vakantierooster over te nemen en daarna ook te blijven invallen. Wie weet zie ik je daar!

Met sportieve groet,
Stein

IMG_1942