19 Aug

Extra bootcamps als voorbereiding op Mud Masters Obstacle Run

image

 

Op zaterdag 27 september a.s. doen we met Team Sports Personal mee aan Mud Masters in Biddinghuizen. Mud Masters is een obstacle run, ontworpen door mariniers.

Hierbij ga je off-road hardlopen en tientallen spectaculaire hindernissen bedwingen! Je moet hiervoor kunnen zwemmen en een goede basisconditie hebben. Het uitgangspunt is dat je in staat bent om de afstand waaraan je gaat deelnemen, onafgebroken hard te lopen (maar hoeft niet). Daarnaast zul je bij veel hindernissen een beroep moeten doen op jouw arm- en beenspierkracht.

Om ons hierop voor te bereiden, zullen we een aantal extra bootcamps geven. Ook als je niet meedoet aan Mud Masters (of een andere obstacle run), ben je van harte welkom om mee te doen aan deze speciale bootcamps! We hebben er uiteindelijk voor gekozen om drie reguliere bootcamps op zondagochtend hiervoor in te plannen en twee donderdagavonden, en wel op de volgende data:
Zondag 24 aug, 11.00 uur
Donderdag 28 aug, 20.00 uur
Zondag 7 sept, 11.00 uur
Donderdag 11 sept, 20.00 uur
Zondag 21 sept, 11.00 uur

Verzamelen op de parkeerplaats op het Frans Halsplantsoen, achter de ijsbaan en vlakbij de grote brug over de Vliet. We gaan dan met z’n allen naar de Vlietlanden toe. Hou er rekening mee dat we dan ook met kleren en al het water in gaan! Dus neem een handdoek en droge kleding mee… En vooral… Trek iets ouds aan, wat je eventueel ook tijdens de Mud Masters zelf gaat dragen.

De kosten voor deze extra trainingen zijn 10 euro voor een losse training, contant te betalen aan het begin van de training, en 40 euro voor alle trainingen. Tickets hiervoor zijn aan te schaffen via onze Personal Trainer App, onder Producten. Mocht je nog geen account hebben, maak deze dan eerst hier aan en meld je dan ook aan voor de trainingen via de App! (LET OP! Dit hoeft alleen als je met alle 5 de trainingen meedoet, anders even per mail laten weten).

Rechtstreekse link naar Mud Masters trainingen 5x:
http://www.ptapp.nl/p/953

Degenen die al een Sports Personal rittenkaart of Small group workouts abonnement hebben, kunnen deze hier ook voor gebruiken. Mocht je nog vragen hebben, bel/WhatsApp (06 25 55 66 36) of mail (jeanpaul@sportspersonal.nl) ons gerust!