17 Sep

Vakantierooster 29 sept t/m 8 okt

Van maandag 29 september t/m woensdag 8 oktober zijn wij op vakantie en geldt er een vakantierooster. Een aantal trainingen, de Kettlebell workout en de Kids bootcamp komen te vervallen. De overige trainingen en workouts worden overgenomen door Stein van der Toorn. Heb je vragen of opmerkingen tijdens deze periode, wij zijn beperkt bereikbaar via mail en WhatsApp. Aanmelden voor de lessen kan via de App of stuur een mail naar stein@sportspersonal.nl

Vanaf vrijdag 10 oktober zijn we er weer, fris en fruitig! En zijn we van 16.00-20.00 uur aanwezig op het PINK FRIDAY event. Iedereen is van harte welkom om daar naartoe te komen! Meer informatie hierover kun je hier lezen.


vakantierooster

17 Sep

Nieuwe kracht Stein van der Toorn

De meesten van jullie kennen hem al, want hij heeft al weleens ingevallen, maar hieronder stelt Stein zich even officieel aan iedereen voor. Stein gaat tijdens onze vakantie de trainingen en workouts van het vakantierooster overnemen. Vanaf 29 september t/m 8 oktober kunnen jullie hem verwachten!

Hallo allemaal,
Mijn naam is Stein van der Toorn, ik ben 21 jaar en woon in Den Haag. Ik ben net klaar met de opleiding sportinstructeur, die ik gevolgd heb aan het ROC Mondriaan. Naast mijn VMBO en MBO diploma’s heb ik ook een aantal specifieke diploma’s behaald, zoals Fitvak A & B en Instructeur The Gladiator Workouts®. De afgelopen jaren heb ik ook de nodige kennis opgedaan bij het vervullen van diverse functies in de recreatie- en sportbranche in de regio. Tijdens mijn stage heb ik Jean Paul, die mijn stagebegeleider was, leren kennen en het klikte direct. Zo ben ik in aanraking gekomen met Sports Personal.

Ik omschrijf mezelf als een doorzetter, enthousiast, sociaal, leergierig, ambitieus, communicatief vaardig, eerlijk en sta voor een goed eindresultaat. Mijn ambities zijn om mijn kennis op het gebied van sport en lifestyle te blijven verbreden en mensen te helpen die onder begeleiding hun doelstellingen willen bereiken en behouden.

Ik zie er naar uit om de trainingen en workouts tijdens het vakantierooster over te nemen en daarna ook te blijven invallen. Wie weet zie ik je daar!

Met sportieve groet,
Stein

IMG_1942

12 Sep

PINK FRIDAY benefietevent 10 oktober a.s.

Op vrijdag 10 oktober a.s. wordt voor de derde keer PINK FRIDAY georganiseerd. Een bruisend benefietevenement om aandacht en awareness te creëren voor borstkanker. De opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding, en in het bijzonder aan het onderzoek naar borstkanker. Iedereen is van harte welkom!

Omdat Sports Personal dit thema een warm hart toedraagt zullen wij aanwezig zijn met een stand en stellen wij een Goed In Vorm in 90 dagen, Personal Training & Voedingsprogramma t.w.v. 680 euro ter beschikking voor de PINK FRIDAY loterij.

Kom jij ook?

pink friday goed in vorm