30 Jun

Vanaf a.s. zaterdag nieuwe bootcamp op het lesrooster

Vanaf a.s. zaterdag staat er een nieuwe bootcamp op het lesrooster. Iedere week van 08.30-09.30 uur in het Haagse Bos. Verzamelen om 8.25 bij de ingang van Studio Sports Personal op de Laan van NOI 14 in Den Haag. Meer info vind je op de website. Maar heb je nog vragen, bel of mail ons gerust! Aanmelden kan via: http://sportspersonal.nl/wordpress/?page_id=440

22 Jun

Nieuwe website online!

Onze nieuwe website is online! Er zullen nog toevoegingen en wijzigingen plaatsvinden, maar het grootste deel aan informatie staat er al op. En je kunt nu online reserveren voor Personal training, Personal Hormonal Profiling en onze Small group workouts.

21 Jun

Studio Sports Personal

Studio Sports PersonalZo vlak voor het weekend kan ik eindelijk vol trots mededelen dat ik vanaf a.s. maandag aan de slag ga in mijn studio Sports Personal aan de Laan van NOI 14 in Den Haag! Op de begane grond, in het pand van VCSW, heb ik een mooie ruimte tot mijn beschikking voor personal training, personal hormonal profiling, small group fitness en de kettlebell workout.

Binnenkort kun je via mijn site online afspraken reserveren voor personal training. Tot die tijd kun je dat doen via jeanpaul@sportspersonal.nl of 06 25 55 66 36. Ik hoop jullie gauw te mogen ontvangen in mijn nieuwe studio!

Mijn overige groepslessen blijf ik gewoon op dezelfde locaties geven als voorheen. Heb je nog vragen, neem gerust contact met me op!

#trots #personaltrainingstudio #personaltraining #personalhormonalprofiling #kettlebell #workout #smallgroupfitness #denhaag #bezuidenhoutdh #vcsw