17 Sep

Vakantierooster 29 sept t/m 8 okt

Van maandag 29 september t/m woensdag 8 oktober zijn wij op vakantie en geldt er een vakantierooster. Een aantal trainingen, de Kettlebell workout en de Kids bootcamp komen te vervallen. De overige trainingen en workouts worden overgenomen door Stein van der Toorn. Heb je vragen of opmerkingen tijdens deze periode, wij zijn beperkt bereikbaar via mail en WhatsApp. Aanmelden voor de lessen kan via de App of stuur een mail naar stein@sportspersonal.nl

Vanaf vrijdag 10 oktober zijn we er weer, fris en fruitig! En zijn we van 16.00-20.00 uur aanwezig op het PINK FRIDAY event. Iedereen is van harte welkom om daar naartoe te komen! Meer informatie hierover kun je hier lezen.


vakantierooster

17 Sep

Nieuwe kracht Stein van der Toorn

De meesten van jullie kennen hem al, want hij heeft al weleens ingevallen, maar hieronder stelt Stein zich even officieel aan iedereen voor. Stein gaat tijdens onze vakantie de trainingen en workouts van het vakantierooster overnemen. Vanaf 29 september t/m 8 oktober kunnen jullie hem verwachten!

Hallo allemaal,
Mijn naam is Stein van der Toorn, ik ben 21 jaar en woon in Den Haag. Ik ben net klaar met de opleiding sportinstructeur, die ik gevolgd heb aan het ROC Mondriaan. Naast mijn VMBO en MBO diploma’s heb ik ook een aantal specifieke diploma’s behaald, zoals Fitvak A & B en Instructeur The Gladiator Workouts®. De afgelopen jaren heb ik ook de nodige kennis opgedaan bij het vervullen van diverse functies in de recreatie- en sportbranche in de regio. Tijdens mijn stage heb ik Jean Paul, die mijn stagebegeleider was, leren kennen en het klikte direct. Zo ben ik in aanraking gekomen met Sports Personal.

Ik omschrijf mezelf als een doorzetter, enthousiast, sociaal, leergierig, ambitieus, communicatief vaardig, eerlijk en sta voor een goed eindresultaat. Mijn ambities zijn om mijn kennis op het gebied van sport en lifestyle te blijven verbreden en mensen te helpen die onder begeleiding hun doelstellingen willen bereiken en behouden.

Ik zie er naar uit om de trainingen en workouts tijdens het vakantierooster over te nemen en daarna ook te blijven invallen. Wie weet zie ik je daar!

Met sportieve groet,
Stein

IMG_1942

12 Sep

PINK FRIDAY benefietevent 10 oktober a.s.

Op vrijdag 10 oktober a.s. wordt voor de derde keer PINK FRIDAY georganiseerd. Een bruisend benefietevenement om aandacht en awareness te creëren voor borstkanker. De opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding, en in het bijzonder aan het onderzoek naar borstkanker. Iedereen is van harte welkom!

Omdat Sports Personal dit thema een warm hart toedraagt zullen wij aanwezig zijn met een stand en stellen wij een Goed In Vorm in 90 dagen, Personal Training & Voedingsprogramma t.w.v. 680 euro ter beschikking voor de PINK FRIDAY loterij.

Kom jij ook?

pink friday goed in vorm

19 Aug

Extra bootcamps als voorbereiding op Mud Masters Obstacle Run

image

 

Op zaterdag 27 september a.s. doen we met Team Sports Personal mee aan Mud Masters in Biddinghuizen. Mud Masters is een obstacle run, ontworpen door mariniers.

Hierbij ga je off-road hardlopen en tientallen spectaculaire hindernissen bedwingen! Je moet hiervoor kunnen zwemmen en een goede basisconditie hebben. Het uitgangspunt is dat je in staat bent om de afstand waaraan je gaat deelnemen, onafgebroken hard te lopen (maar hoeft niet). Daarnaast zul je bij veel hindernissen een beroep moeten doen op jouw arm- en beenspierkracht.

Om ons hierop voor te bereiden, zullen we een aantal extra bootcamps geven. Ook als je niet meedoet aan Mud Masters (of een andere obstacle run), ben je van harte welkom om mee te doen aan deze speciale bootcamps! We hebben er uiteindelijk voor gekozen om drie reguliere bootcamps op zondagochtend hiervoor in te plannen en twee donderdagavonden, en wel op de volgende data:
Zondag 24 aug, 11.00 uur
Donderdag 28 aug, 20.00 uur
Zondag 7 sept, 11.00 uur
Donderdag 11 sept, 20.00 uur
Zondag 21 sept, 11.00 uur

Verzamelen op de parkeerplaats op het Frans Halsplantsoen, achter de ijsbaan en vlakbij de grote brug over de Vliet. We gaan dan met z’n allen naar de Vlietlanden toe. Hou er rekening mee dat we dan ook met kleren en al het water in gaan! Dus neem een handdoek en droge kleding mee… En vooral… Trek iets ouds aan, wat je eventueel ook tijdens de Mud Masters zelf gaat dragen.

De kosten voor deze extra trainingen zijn 10 euro voor een losse training, contant te betalen aan het begin van de training, en 40 euro voor alle trainingen. Tickets hiervoor zijn aan te schaffen via onze Personal Trainer App, onder Producten. Mocht je nog geen account hebben, maak deze dan eerst hier aan en meld je dan ook aan voor de trainingen via de App! (LET OP! Dit hoeft alleen als je met alle 5 de trainingen meedoet, anders even per mail laten weten).

Rechtstreekse link naar Mud Masters trainingen 5x:
http://www.ptapp.nl/p/953

Degenen die al een Sports Personal rittenkaart of Small group workouts abonnement hebben, kunnen deze hier ook voor gebruiken. Mocht je nog vragen hebben, bel/WhatsApp (06 25 55 66 36) of mail (jeanpaul@sportspersonal.nl) ons gerust!

22 Jul

Sneak Preview!

Studio

Sneak Preview!

De spullen zijn geleverd. Het inrichten kan beginnen. Benieuwd naar meer? Kom gerust een kijkje nemen! Studio Sports Personal zit op de Laan van NOI 14 in Den Haag (ingang pand VCSW).

#sneakpreview #studiosportspersonal #personaltraining #personalfitness #smallgroupworkouts #laanvannoi #bezuidenhoutdh #denhaag

20 Jul

SUMMERDEALS bij Studio Sports Personal

summerdeal

 

:: SUMMERDEALS BIJ SPORTS PERSONAL ::

Superdeals om jezelf in het zweet te werken deze zomer! Wij stellen een optimaal trainingsprogramma voor je samen, adviseren je op het gebied van voeding en ontspanning en helpen je met het behalen van je doelstellingen. Met blijvend resultaat!

SUMMERDEALS
Personal Training 12-rittenkaart
voor maar € 550,- (i.p.v. € 680,-)
Direct aanschaffen >>

Personal Fitness 3 maanden onbeperkt
voor maar € 22,50 per week (€ 290,- totaal i.p.v. € 335,-)
Direct aanschaffen >>

Personal Fitness 6 maanden onbeperkt
voor maar € 20,- per week (€ 520,- totaal i.p.v. € 590,-)
Direct aanschaffen >>

Personal Fitness 12 maanden onbeperkt
voor maar € 17,50 per week (€ 910,- totaal i.p.v. € 1025,-)
Direct aanschaffen >>

Alleen in juli & augustus aan te schaffen voor deze prijs.

Heb je nog vragen, bel of mail gerust naar 06 25 55 66 36 of jeanpaul@sportspersonal.nl

Studio Sports Personal, Laan van NOI 14, 2593 BT Den Haag

 

01 Jul

BOOTCAMP voor kids!

KIDS GLADIATOR BOOTCAMP® is een stoere, afwisselende fit- en funtraining in de buitenlucht, voor kinderen van ± 8-12 jaar. Iedere maandagmiddag van 16.15-17.00 uur geeft Sports Personal deze training, waarbij je al je spieren traint, waar je sterker van wordt en waar je een betere conditie van krijgt. Dit alles doe je op je eigen niveau. Kortom, iedereen kan er aan meedoen, van beginners tot gevorderden. Bootcamp helpt je om je beter te kunnen concentreren en maakt je zelfverzekerder. Tijdens de training wordt ook aandacht besteed aan gezonde voeding. Maar het belangrijkste is om lekker samen op een leuke manier te bewegen. Verzamelen op de parkeerplaats voor OBS De Vos op de Multatulilaan. Kosten zijn 6 euro per training.

Meer informatie  en reserveren.